Welkom bij Eckankar in Nederland & België

Is er iets in jou dat verlangt om het doel van het leven te weten? Om de wereld om je heen te begrijpen?

Je bent Ziel, een eeuwig, creatief wezen. Onbeperkt. Goddelijk.

Eckankar is een actieve, individuele, creatieve beoefening - een metgezel en routekaart voor je thuisreis naar de hoogten van zelfontdekking, Godontdekking en verder.

Kom langs en ontdek het meest geheime onderdeel van jezelf.

Kom naar de onderstaande bijeenkomsten en ontdek je leven als een spiritueel avontuur!

goud

Lokale Eckankar Evenementen

goud

Het Geluid van Ziel

goud

2024 Nederland ECK Ziel Avontuur Seminar

goud

Officiële Eckankar website

ECKANKAR Het pad van spirituele vrijheid

Het doel van Eckankar, het Pad van Spirituele Vrijheid, is om God een dagelijkse realiteit in je leven te maken. Als Ziel heb jij de God-kennis in je. De leringen van ECK zullen de kennis en liefde voor de goddelijke dingen die al in je hart zijn doen ontwaken.

God tot een alledaagse realiteit maken

"Het gehele doel van Ziel om in deze wereld te zijn, is om goddelijke liefde te vinden."

Vertaald uit: - Harold Klemp, The Secret of Love, Mahanta Transcripts, Book 14, p. 5

Ben je op zoek naar de persoonlijke ervaring van Gods liefde? Eckankar kan je helpen je spirituele doel te vinden.

Ieder van ons is met God verbonden door de Heilige Geest (het ECK), deze kan worden gehoord als Geluid en gezien als Licht. Eckankar biedt een spirituele gereedschapskist aan om u te helpen het Licht en Geluid van God te ervaren.

Ontdek:

  • eenvoudige dagelijkse spirituele oefeningen die u de ervaring kunnen geven van het Geluid achter alle Geluiden en het pure Licht van God
  • technieken voor persoonlijke ervaringen met dromen, vorige levens, Zielereizen, en uw spirituele bestemming.

Eckankar betekent "medewerker met God." Het biedt u manieren om uw eigen unieke en natuurlijke relatie met het Goddelijke te onderzoeken.

Met de op u persoonlijk gerichte studie die deel is van Eckankar krijgt u goddelijke begeleiding om in uw dagelijks leven en uw thuisreis naar God te gebruiken. De volledige ervaring van God is mogelijk in dit leven!

Lokale evenementen

Dank u voor uw interesse in de leringen van ECKANKAR. Ze kunnen bijzonder behulpzaam zijn in deze uitdagende tijden. Bezoek onze agenda of lees onze driemaandelijkse nieuwsbrief voor komende publieke evenementen.

Voor een dagelijkse spirituele oefening om je te helpen meer bewust te worden van en afgestemd te zijn op je goddelijke natuur, samen met andere informatie en een gratis boek, kijk op www.Eckankar.org.