ECKANKAR Het pad van spirituele vrijheid

Het doel van Eckankar, het pad van spirituele vrijheid, is God tot realiteit te maken in uw dagelijks leven. Als Ziel draagt u de kennis van God in u. De leer van ECK zal de kennis en liefde opwekken voor de goddelijke zaken die al in uw hart aanwezig zijn.

goud

Lokale Eckankar Evenementen

goud

Het Geluid van Ziel

goud

Officiële Eckankar website

Welkom bij Eckankar in Nederland

Ben je op zoek naar de persoonlijke ervaring van God - elke dag? Eckankar, het pad van spirituele vrijheid, kan je helpen je droom te vervullen. Wij nodigen je uit om je volgende stap in spirituele verkenning te zetten door onze website te bezoeken of door ons te vergezellen op een van onze lokale evenementen.
Hopelijk tot ziens!

HK_May-the-Blessings-Be_color_HI (3)

God tot een alledaagse realiteit maken

"Het gehele doel van Ziel om in deze wereld te zijn, is om goddelijke liefde te vinden."

Vertaald uit: - Harold Klemp, The Secret of Love, Mahanta Transcripts, Book 14, p. 5

Bent u op zoek naar de persoonlijke ervaring van God, iedere dag? Eckankar kan u helpen uw droom te vervullen.

Ieder van ons is met God verbonden door de Heilige Geest (het ECK), deze kan worden gehoord als Geluid en gezien als Licht. Eckankar biedt een spirituele gereedschapskist aan om u te helpen het Licht en Geluid van God te ervaren.

Ontdek:

  • eenvoudige dagelijkse spirituele oefeningen die u de ervaring kunnen geven van het Geluid achter alle Geluiden en het pure Licht van God
  • technieken voor persoonlijke ervaringen met dromen, vorige levens, Zielereizen, en uw spirituele bestemming.

Eckankar betekent "medewerker met God." Het biedt u manieren om uw eigen unieke en natuurlijke relatie met het Goddelijke te onderzoeken.

Met de op u persoonlijk gerichte studie die deel is van Eckankar krijgt u goddelijke begeleiding om in uw dagelijks leven en uw thuisreis naar God te gebruiken. De volledige ervaring van God is mogelijk in dit leven!

Openbare evenementen

Dank u voor uw interesse in de leringen van ECKANKAR. Ze kunnen bijzonder behulpzaam zijn in deze uitdagende tijden. Bezoek onze agenda of lees onze driemaandelijkse nieuwsbrief voor komende publieke evenementen.

Voor een dagelijkse spirituele oefening om je te helpen meer bewust te worden van en afgestemd te zijn op je goddelijke natuur, samen met andere informatie en een gratis boek, kijk op www.Eckankar.org.